Visgraat Hout Look Tegels - Hout Effect Visgraat tegels

Visgraat Houten look tegels zijn één van de meest beroemde tegels , de naam is afkomstig doordat het je echt doet denken aan de botten van een vis als het gaat om parkettegels. Het visgraatpatroon had voorheen een lichtelijk stoffig beeld en vogue voor een houten look vloer en wandtegels in de loop van een vintage golf en retro tegel. Door de hulp van de geometrische opstelling straalt de visgraathouttegels orde en rust uit. Hierdoor is het geschikt voor bijvoorbeeld grote kamers en vooral voor de woonkamer. Als je een klassiek-representatieve ruimtelijk indruk wilt kun je het visgraatpatronen beste combineren met een merkbare houtnerfoppervlak.

Visgraat Hout Effect Tegels

Natuurlijke houtlook Wandtegels met authentieke houtnerf en merkbaar houten oppervlak brengen pure natuur direct in je huis, de visgraat houtlooktegels is een serie in verschillende texturen, kleuren, verven ,maten, materialen helpen mee aan een breed toepassing aan de muur en vloer. De visgraat houtlooktegels zijn geschikt voor woonkamer, keuken, slaapkamer, douche, kantoor en restaurants.

Hout Look Visgraat Tegels Design Ideeën

Visgraat leggen is een trend van het installeren van lange houten look tegels. De Europese traditionele decoratie houdt van deze elegante en retro collage stijl, maar het is ook zeer geschikt voor moderne gezinnen. In de afgelopen jaren zijn de visgraat houtlooktegels populairder geworden in het huis decoratie en ze zijn geliefd bij iedereen.

De Speciale kenmerken van het leggen van visgraat houten tegels zijn;

  • Het visgraatpatroon is geschikt voor alle grote ruimtes.
  • Het geeft uw woonkamer een moderne en wilde retro look.
  • De verschillende gekleurde tegels in de stenen look geven de kamer een levendige uitstraling.
  • Het visgraatpatroon met tegels in hout ziet er natuurlijk en nobel uit.
  • Klinkers zijn ideaal voor het leggen van visgraat buiten.
  • Er zijn vier klassieke houten visgraat tegel installatie opties: de 0-graden en de 45-graden installatie.

Meerdere soorten visgraat-vloertegels

In de visgraat houtlook tegels collectie worden er allerlei kleuren en afmetingen aangeboden Van stijlvolle grijstinten tot aan natuurlijke houttinten . het is mogelijk dat de vloer met grote en kleine tegels word gelegd. In elke ruimte naar je wens krijg je een fantastische vloer als het eindresultaat. De tegels zijn waterbestendig, waardoor ze naast de slaapkamer ook in de woonkamer of zelfs in de keuken, toilet, of het badkamer gelegd zouden kunnen worden.

Voorbereidingen en overwegingen voor het leggen van vloertegels met een visgraatmotief

• Het leggen van visgraatpatroon tegels zijn niet veel moeilijker dan het leggen in een basic kruisstructuur. Naast handmatige vaardigheden moet je de voorafgaande overwegingen nog overwegen en doorlezen voor een succes van het leggen van de tegels.

• het is raadzaam om voldoende voegmateriaal in beschikking te hebben om de gaten op te vullen. Daarnaast is een tegelsnijder handig om ter beschikking te hebben , voor het bijsnijden van de tegels.

Het correct plaatsen van visgraatpatronen

Er zijn twee verschillende manieren om het leggen van visgraatpatroon tegels. Bij de 0 graden installatie van de visgraatpatroon is het noodzakelijk dat de visgraatvlechten parallel georiënteerd zijn aan de twee wanden. Bij de 45 graden installatie loopt het visgraatpatroon diagonaal door de ruimte. Hierbij is het belangrijk om in de hoek te beginnen met leggen van de tegels.