Overlijden Melden 24/7

Overlijden melden 24/7

Het overlijden van uw partner of naaste is een verlies dat heel erg komt aan. Het is dan ook belangrijk dat u zijn of haar overlijden zo snel mogelijk meldt. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06-55143381 en staan voor u klaar in deze hectische en emotionele periode.

Onze uitvaartverzorgers kunnen u helpen bij het regelen van een mooie en persoonlijke uitvaart, zodat u kunt rouwen om uw verlies. Wacht dus niet te lang met het melden van overlijden, want hoe sneller u ons inschakelt, hoe beter wij u kunnen helpen.

Wat kunt u verwachten?

Bij een melding overlijden vragen we naar de naam en plaats van overlijden. Vervolgens neemt een dienstdoende uitvaartverzorger contact met u op, om u te helpen bij het regelen van de uitvaart.

Natuurlijk houdt hij of zij rekening met al uw persoonlijke wensen. Om u te helpen bij het gesprek met de uitvaartverzorger hebben wij een checklist samengesteld, deze wordt dan met u door genomen.

Of u nu wel of niet verzekerd bent, dan mogen wij ongeacht waar u verzekerd bent, de uitvaart voor u regelen. U kunt altijd bij ons terecht voor het professioneel en waardig verzorgen van de uitvaart.

U kunt daarom zorgeloos bij ons terecht voor het regelen van uw uitvaart.

U kunt bij ons kiezen uit vijf uitvaartpakketten kiezen. Een pakket op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich kunt richten op het samen afscheid nemen.

Overlijden melden

U hoeft slechts dit meldpunt te bellen 06-55143381 en een overlijden te melden.

Andere vragen?

Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei praktische vragen rond overlijden. Als u vragen heeft over uw polis bij uw verzekeraar of u twijfelt over wat er precies wordt vergoed? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u namelijk graag een advies op maat.

U kunt een overlijden melden 24 uur per dag via telefoon: 06-55143381 of ons formulier invullen.

Landelijke dekking.

Fryslân – Groningen – Zuid Holland – Drenthe – Overijssel – Gelderland – Noord Brabant – Utrecht – Noord-Holland – Flevoland