Hoe een facelift u er jonger en stralender uit kan laten zien

Op zoek naar een manier om er jonger en stralender uit te zien? Een facelift kan het antwoord voor u zijn! Onze ervaren plastische chirurgen kunnen u helpen mooie, natuurlijke resultaten te bereiken. Tijdens uw behandeling corrigeren wij de rimpels en plooien in uw wangen, hals en kaaklijn. Hierdoor ziet u er weer jonger en stralender uit. We begrijpen dat elke patiënt anders is, dus we werken met u samen om een behandelplan op te stellen dat aan uw individuele behoeften voldoet. Met een facelift bij Blooming Plastische Chirurgie, kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent!

Waarom lijkt u jonger door een facelift?

Een facelift kan u helpen er jonger uit te zien door de rimpels en plooien in uw wangen, hals en kaaklijn te corrigeren. Zo krijgt u een jeugdiger uiterlijk. Tijdens de behandeling worden uw huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker getrokken en wordt overtollig weefsel verwijderd. Daardoor ziet u er weer jonger uit. Met een facelift bij Blooming kunt u erop vertrouwen dat onze ervaren plastisch chirurgen samen met u zullen werken aan een mooi, natuurlijk resultaat.

Voordelen van een facelift

Er zijn veel voordelen verbonden aan een facelift, waaronder:

  • Een jeugdiger uiterlijk
  • Correctie van rimpels en plooien in de wangen, hals en kaaklijn
  • Strakkere huid en onderliggend spier- en bindweefsel
  • Verwijdering van overtollig weefsel

Hoe werkt een facelift?

Tijdens uw consultatie voor een facelift zullen onze ervaren plastisch chirurgen uw individuele behoeften en doelstellingen bespreken. Wij zullen een behandelingsplan uitwerken dat voor u geschikt is. Tijdens de facelift maken wij incisies op strategische plaatsen om de zichtbare littekens tot een minimum te beperken. Daarna zullen wij uw huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker maken. Ook zullen wij overtollig weefsel verwijderen. Tenslotte sluiten wij de incisies met oplosbare hechtingen.