Fusion MS-RA60, De bootradio met DAB+ en Bluetooth!

De Fusion MS-RA60 De bootradio met DAB+ en Bluetooth streaming!

De Corona pandemie heeft de verkoop van boten doen ontploffen. Veel mensen die een buitenlandvakantie moesten annuleren kozen steeds vaker voor een vakantie op of rond het water in eigen land. Daarmee nam ook de verkoop van met name sloepen enorm toe.

Maar ben je eenmaal aan het varen of lig je lekker te luiteren in de zon? Dan wordt het met je favoriete muziek erbij nog aangenamer!

Aan boord genieten van DAB+, Digitale audio kwaliteit!

Op termijn zal het huidige FM netwerk gaan verdwijnen. Radio luisteren kan dan alleen nog digitaal via DAB+ ontvangst. Die uitfasering van de FM-band zal nog wel even duren maar het moment komt er wel een keer. Reden temeer bij de aanschaf van een nieuwe bootradio hierop te letten.
Daarom is het verstandig een bootradio te kiezen die zowel FM als DAB= ontvangst ondersteund.

Een uitstekende radio hiervoor is de Fusion DAB +Marine radio MS-RA60.

Deze radio ondersteund zowel DAB+ als FM ontvangst. Kiest u voor DAB+ ontvangst aan boord dan beschikt u eveneens over veel meer zenders dan u ontvangt via FM.
Wel is het zo dat DAB+ nog niet overal in Nederland optimaal ontvangen kan worden.
Uiteraard is dat na de complete uitrol van DAB+ wel het geval, is de verwachting.

Waterbestendige bootradio

De Fusion MS-RA 60 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik aan boord. De bootradio is IPX7 en IPX 5 waterbestendig en daarmee een goede keuze voor gebruik in sloep, consoleboot of ander open vaartuig! Bovendien uitgerust met Bluetooth streaming. Dit maakt het mogelijk muzieknummers of bijvoorbeeld Spotify af te spelen via de Fusion MS-RA60. Handig als er niets op de radio is.

Advies nodig over een DAB+ bootradio? De specialisten van Nautic Gear helpen u graag!